Αγορά μεταχειρισμένων

Αγοράζουμε άμεσα και απολύτου μετρητοίς το μεταχειρισμένο εξοπλισμό σας.

Αν θέλετε να πουλήσετε εύκολα και γρήγορα το μεταχειρισμένο σας εξοπλισμό από εστιατόριο, ψητοπωλείο, πιτσαρία, οβελιστήριο , σούπερ μάρκετ, κρεοπωλείο, μανάβικο ή άλλο παρόμοιο κατάστημα επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2104835804 και στο 6944336310 ή μέσω email (atticainox@gmail.com) και αναφέρετέ μας με όσο το δυνατόν αναλυτικότερη περιγραφή (είδος, μήκος*πλάτος*ύψος , υγραέριο ή ρεύμα, όνομα κατασκευαστή, έτη λειτουργίας κ.λ.π) το αντικείμενο που θέλετε να πουλήσετε. Μέσα στο επόμενο 24ώρο, από την ημερομηνία αποστολής των στοιχείων σας, θα έχετε την απάντηση μας.

Εμείς αναλαμβάνουμε το άμεσο άδειασμα του χώρου σας με τα συνεργεία μας.

Η εξόφληση για αγορές μεταχειρισμένων γίνεται άμεσα και μετρητής την ίδια ημέρα και μετά την παραλαβή τους στο χώρο σας ή στα γραφεία τις εταιρίας μας.

Για να αγοράσουμε μεταχειρισμένο εξοπλισμό θα πρέπει να συνοδεύεται από τα νόμιμα παραστατικά δηλαδή δελτίο αποστολής και τιμολόγιο αν πρόκειται για εν ενεργεία κατάστημα. Αν τα είδη πωλούνται από ιδιώτη η αγορά γίνεται με δικά μας παραστατικά. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει ο πωλητής να είναι ο νόμιμος κάτοχος των ειδών.