Το σουβλάκι ή αλλιώς ο βασιλιάς του ελληνικού delivery είναι το Νο 1 έδεσμα στην Ελλάδα όπου κάθε ξένος τουρίστας που επισκέπτεται την χώρα μας το έχει συμπεριλαμβανόμενο στην λίστα των Must do , το σουβλάκι αποτελείται από χοιρινό ή κοτόπουλο κρέας περασμένο σε μια ξύλινη σούβλα το λεγόμενο καλαμάκι , σερβίρεται στα καταστήματα σε πίτα , σε μερίδα ή και σε ατομικό τεμάχιο . Με τα χρόνια έχει εμπλουτιστεί το menu  των καταστημάτων που θα το βρούμε ( ψητοπωλείο , σουβλατζίδικο ) σήμερα υπάρχει το κεμπάπ , το μπιφτέκι , το ντονέρ και το TOP σε πώληση προϊόν είναι γύρος κοτόπουλο ή γύρος χοιρινός ( κομματάκια ψιλοκομμένα από ειδικά επαγγελματικά μαχαίρια γύρου . Η συμβουλή της εταιρείας μας είναι η παρακάτω : Πριν προβείτε στην αγορά  επαγγελματικού μαχαιριού γύρου να συμβουλευτείτε κάποιον έμπειρο στην αγορά υπάρχουν δελεαστικές τιμές που με την πάροδο του χρόνου δεν θα είναι αυτό που περιμένατε για την επιχείρηση σας .

Θα σας δώσουμε μερικά παραδείγματα για μαχαίρι γύρου :

 

Ένα άλλο μηχάνημα που θα χρειαστεί η επιχείρηση σας για να εξυπηρετηθεί ο πελάτης σας σωστά και να ευχαριστηθεί ένα καλοψημένο σουβλάκι με γύρο είναι το μηχάνημα που θα τον ψήνει , κάποια από τα βήματα για να επιλέξετε ένα μηχάνημα γύρου είναι τα παρακάτω :

  • Επιλογή αερίου ή ρεύματος
  • Επιλογή κατάλληλων κιλών
  • Επιλογή εξωτερικών διαστάσεων
  • Επιλογή μάρκας

Θα σας δώσουμε μερικά παραδείγματα για μηχανήματα γύρου :

 

Βρισκόμαστε δίπλα σας με τις καλύτερες τιμές της αγοράς , μοιράζοντας με εσάς ιδέες , απόψεις και γνώσεις  για να κάνετε μια σωστή και ποιοτική επιλογή που θα κρατήσει χρόνια .