Τα επαγγελματικά ψυγεία θάλαμοι προσφέρουν ψυχόμενο αποθηκευτικό
χώρο στο κατάστημα σας . Υπάρχουν πολλές εταιρείες και
πολλές διαφορετικές διαστάσεις για να επιλέξετε καθώς και διαφορετικές
θερμοκρα..
Τα επαγγελματικά ψυγεία πάγκοι συνδυάζουν ψυχόμενο
αποθηκευτικό χώρο και πάγκο εργασίας. Υπάρχουν πολλές εταιρείες και πολλές
διαφορετικές διαστάσεις για να επιλέξετε.Το πρώτο και βασικό κριτήριο στην..
Η διατήρηση των τροφίμων ανάλογα με το είδος κατατάσσεται στην ανάλογη κατηγορία συντήρησης .Οι πιο γνωστές κατηγορίες συντήρησης είναι οι παρακάτω :Ξήρανση & αφυδάτωσηΑλιπάστωσηΣυντήρηση με ζάχαρηΣυ..
Το παγωτό είναι το προϊόν που παράγεται με κατάψυξη μίγματος γάλακτος ή και άλλων βρώσιμων συστατικών , γλυκαντικής ύλης και ορισμένων άλλων ύλων που επιτρέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία , με σύγχρ..
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΩΠΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝΤα χαρακτηριστικά που συνιστούν την ποιότητα δεν είναι κατ’ ανάγκη τα ίδια για τον παραγωγό , τον έμπορο , τον καταναλωτή ή βιομήχανο . Τα χαρακτηριστικά ..