Όροι χρήσης

Οι υποχρεώσεις μας

Με την αγορά ενός ή περισσοτέρων προϊόντων από το site, θα σας αποστείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση που ορίσατε κατά την αγορά σας, που θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της παραγγελίας σας και το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και όλες τις λεπτομέρειες της. Η παραγγελία σας θα ολοκληρώνεται και θα γίνεται αποδεκτή από εμάς, όταν θα σας στέλνουμε το επιβεβαιωτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα αναφέρει ότι η παραγγελία σας έχει φύγει από εμάς και βρίσκεται στο δρόμο προς τη διεύθυνση που ορίσατε στη φόρμα αγοράς. Κάθε προϊόν που δεν συμπεριλαμβάνεται στο επιβεβαιωτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν έχει αποσταλεί ακόμα, δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή τη συμφωνία. Η χρέωση στο λογαριασμό σας θα αναφέρει ως αποδέκτη της πληρωμής την επιχείρηση «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΡΗ». Η αποστολή θα συνοδεύεται από όλα τα νόμιμα έγγραφα, όπως τιμολόγιο πώλησης / δελτίο αποστολής, δελτίο αποστολής / απόδειξη λιανικής και γενικά ότι ορίζει ο Ελληνικός νόμος για τις εμπορικές συναλλαγές εντός ή εκτός συνόρων βάσει διεθνών συμφωνιών. Όλα τα νόμιμα έγγραφα εκδίδονται από την επιχείρηση ιδιοκτήτη του www.attica-inox.gr με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΡΗ» όπως αναφέρεται και στην αρχή αυτού του κειμένου.

Επιστροφές

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε καινούργια είδη, ενώ στα μεταχειρισμένα για να δεχτούμε την οποιαδήποτε επιστροφή (αλλαγή) θα πρέπει να ειδοποιούμαστε σε διάστημα πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Τα έξοδα αποστολής από και προς τον πελάτη για την αλλαγή του προϊόντος, βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και όχι το www.attica-inox.gr.

Μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων αναφέρουν ξεχωριστά τον νόμιμο ΦΠΑ.

Σε κάθε περίπτωση εκτός της αξίας των προϊόντων θα επιβαρυνθείτε με τον ισχύοντα Φ.Π.Α. και τα μεταφορικά έξοδα ανάλογα με τον επιθυμητό τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας καταχωρήσουμε στην κατηγορία ειδικών πελατών προτού αποστείλετε την παραγγελία σας, αν έχετε απαλλαγή Φ.Π.Α. ή αν για οποιονδήποτε άλλο λόγο η φορολογική μεταχείριση της παραγγελίας σας πρέπει να είναι διαφορετική.

Ακόμη αν η παραγγελία σας έχει προορισμό χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (εκτός Ελλάδας) και η επιχείρηση σας είναι γραμμένη στα μητρώα VIES τότε ενημερώστε μας, για να ρυθμίσουμε το λογαριασμό σας αντίστοιχα.

Όροι που αφορούν τόσο στις αγορές όσο και στη χρήση του site

Παιδιά

Το www.attica-inox.gr δεν πουλάει προϊόντα σε ανήλικους. Ίσως πουλάμε κάποια προϊόντα για ανήλικους, αλλά όχι σε ανήλικους. Αν είστε κάτω από 18 ετών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το www.attica-inox.gr (και φυσικά να αγοράσετε από αυτό) μόνο με την παρουσία και την σύμφωνη γνώμη ενός τουλάχιστον γονέα.

Για παραγγελίες που ίσως πραγματοποιηθούν από ανήλικους την ευθύνη την έχει ο κηδεμόνας που είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί τη δραστηριότητα τους. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε την παραγγελία κανονικά εφόσον δεν γνωρίζουμε την ηλικία του χρήστη που την πραγματοποιεί.

Απώλειες

Το www.attica-inox.gr θα είναι υπεύθυνο για ό,τι απώλειες υποστείτε σαν αποτέλεσμα της παραβίασης των όρων χρήσης από εμάς, μόνο σε περίπτωση που οι απώλειες αυτές μπορούσαν να είχαν προβλεφθεί και από τα δύο μέρη κατά την συμφωνία με τους όρους χρήσης και αγορών. Το web site και η εταιρεία, δεν ευθύνονται για όποιες επιχειρηματικές απώλειες (συμπεριλαμβανομένων απωλειών κερδών, τζίρου, συμβολαίων, προβλεπόμενων αποταμιεύσεων, δεδομένων, καλής πίστης ή χαμένων επενδύσεων) ή για όποιες άλλες έμμεσες ή άμεσες απώλειες, που δεν θα μπορούσαν να προβλεφθούν και από τα δύο εμπλεκόμενα μέρη κατά τη συμφωνία με τους όρους χρήσης και πωλήσεων.

Αλλαγές

Το www.attica-inox.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο web site, την πολιτική ασφάλειας και τους όρους χρήσης όποια στιγμή το κρίνει απαραίτητο. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το site ή αγοράζετε προϊόντα από αυτό, είστε σύμφωνοι με τους εκάστοτε όρους χρήσης και πωλήσεων που ισχύουν κατά την συγκεκριμένη περίοδο. Σε περίπτωση που οι αλλαγές πρέπει να γίνουν μετά από απαίτηση της κυβέρνησης, της εφορίας ή γενικά των νόμων του κράτους, τότε οι αλλαγές ίσως ισχύσουν και σε παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.

Γεγονότα εκτός δικής μας δικαιοδοσίας και ευθύνης

Το site και η εταιρεία, δεν είναι υπεύθυνοι για την όποια καθυστέρηση ή ακόμα και αποτυχία υλοποίησης των υποχρεώσεων μας προς εσάς, εάν η καθυστέρηση ή η αποτυχία προέρχεται από αιτία εκτός δικής μας δικαιοδοσίας ή και ευθύνης.

Προειδοποίηση

Αν παραβιάσετε τους όρους χρήσης χωρίς να πέσει στην αντίληψη μας και δεν κάνουμε καμία κίνηση εκείνη τη στιγμή, διατηρούμε το δικαίωμα να δράσουμε σύμφωνα με το νόμο στο μέλλον, αλλά και σε κάθε άλλη περίπτωση που θα παραβιαστούν οι όροι χρήσης και αγορών, όπως αναφέρονται παραπάνω.

Εφαρμοστέο δίκαιο, δωσιδικία & λοιπές διατάξεις

Οι παραπάνω όροι πωλήσεων και χρήσης του site είναι σύμφωνοι με τη νομοθεσία της Ελλάδας και έχουν συνταχθεί με βάση τη νομοθεσία αυτή. Συμφωνείτε, όπως και εμείς, να δεχθείτε την δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει ανάμεσά μας. Επίσης συμφωνείται ότι για οποιαδήποτε τυχόν διαφορά ή αξίωση προκύψει, τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών θα έχουν συντρέχουσα αρμοδιότητα με τις λοιπές καθιερωμένες από τον νόμο βάσεις. Εάν οποιοσδήποτε όρος της παρούσης κριθεί ως παράνομος, ανίσχυρος, άκυρος ή ακυρώσιμος, το ελάττωμα δεν θα επιδρά στο κύρος των υπολοίπων όρων.

Επικοινωνία

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να το κάνετε, στέλνοντας σε εμάς ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας του site ή καλώντας στο 6944336310.

Αποποίηση ευθυνών

Με το site www.attica-inox.gr ευελπιστούμε να παρέχουμε μια βάση για την πληροφόρηση κάθε ενδιαφερόμενου για θέματα σχετικά με την επιχείρηση μας, νέα, πληροφορίες για τα είδη μας καθώς και γενικές χρήσιμες πληροφορίες που εμείς φανταζόμαστε ότι είναι πιθανό να ενδιαφέρουν τους επισκέπτες. Παρά την σημαντική προσπάθεια που έχουμε καταβάλει (την οποία θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε και στο μέλλον) είναι δυνατό στα κείμενα ή στις εικόνες που περιέχονται στο site να παρατηρηθούν λάθη ή ανακρίβειες ή ακόμη να βρεθούν κείμενα με πληροφορίες των οποίων η ισχύς έχει παρέλθει αλλά δεν ανανεώθηκαν. Ζητάμε την κατανόηση σας για τέτοιου είδους θέματα καθώς η διατήρηση ενήμερης μιας ιστοσελίδας με πληροφορίες για μια αγορά η οποία αλλάζει διαρκώς δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Παράλληλα θα το εκτιμούσαμε αν όταν εντοπίζατε τέτοιες ατέλειες ή λάθη, μας ενημερώνατε στο email του διαχειριστή. Σημειώστε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να επωμισθούμε κανενός είδους ευθύνη που μπορεί να προκύψει από τη χρήση των πληροφοριών που υπάρχουν στο site. Θεωρούμε ότι οι ιστοσελίδες μας μπορούν να αποτελούν μόνο μία από τις πολλές εναλλακτικές πηγές πληροφόρησης, μέσω των οποίων οφείλει ο καθένας να ενημερώνεται καθώς και ότι ο χρήστης του site αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα να διασταυρώνει τις πληροφορίες που συλλέγει. Αν οποιοσδήποτε κρίνει ότι κάποιο τμήμα του περιεχομένου του site μας τον προσβάλει ή των ζημιώνει ή τον θίγει κατά οποιονδήποτε τρόπο, οφείλει να απευθυνθεί σε μας προκειμένου να διορθώσουμε αυτή την κατάσταση.

Ακόμη πρέπει να τονίσουμε ότι όλες οι πληροφορίες και τα κείμενα που δεν αποτελούν δικά μας δημιουργήματα και βρίσκονται στις σελίδες μας, διανέμονται δωρεάν και αποτελούν δημόσιο αγαθό. Αν είστε κάτοχος αποκλειστικών δικαιωμάτων περιεχομένου, το οποίο εκ παραδρομής λόγω της άγνοιας μας περί της ιδιοκτησίας του, προβλήθηκε από εμάς, παρακαλώ ενημερώστε μας ώστε να διακόψουμε τη δημοσίευση του. Πιστεύοντας πως με τη συνεχή προσπάθεια μας θα δημιουργήσουμε ένα χρήσιμο χώρο στο Ελληνικό internet, ζητούμε να αντιμετωπιστεί αυτή η προσπάθειά μας καλοπροαίρετα και με επιείκεια.